EN FR NL

Traiteur Loriers lanceert Asparagus en Cuisine & CO

De groep Coser is al sinds 1976 een grote speler op het gebied van catering voor evenementen in Belgiƫ en Frankrijk. In januari 2016 kochten ze Traiteur Loriers op, en doopten hun nieuwe aanwinst om tot Asparagus. Daarachter gaan twee heel verschillende concepten schuil: Asparagus en Cuisine & Co. Allebei met dezelfde filosofie: transparantie, ethiek en milieubewustzijn.


Asparagus, De andere Gastronomie

Asparagus staat voor mooie evenementen vol van goede smaak, eigentijds en trendy, verfijnd en luxueus maar vooral: afgestemd op de seizoenen. De styling en tafeldecoratie zijn modern en elegant, de gerechten uitgepuurd, vers, authentiek, verrassend en altijd overvloedig. Onze chef George Leivadiotis vindt zijn inspiratie in de natuur en weet de producten zo te verwerken dat hun smaak ten volle tot zijn recht komt.

Nieuwe website wordt momenteel gewerkt

Cusine & CO, samen genieten!

Dit concept draait om gezelligheid. De staande formule rond lange hoge tafels, nodigen uit tot het informele karakter en een goed gesprek met andere gasten. Een uitgebreide keuze gerechten uit alle windstreken, extra lange hartige en zoete taarten worden ter plaatse voor je gesneden en heerljk fris gearomatisseerd water in verschillende smaken in grote kannen om zelf in te schenken, maken de hoge tafels tot een zeer uitnodigend geheel met ontspannen service. Cuisine & Co is een dynamische, nieuwe versie van de klassieke traiteur.

Nieuwe concept te ontdekken

Asparagus

Kareelovenlaan 6
1140 Brussel - Belgiƫ